петак, 4. јун 2010.

BRIGA O DECI NOVOG MILENIJUMA!

Najdraži moji! Dolazim Vam ispunjen radošću. Dugo sam čekao ovu priliku, da vam pričam o onome, što je vrlo blisko mom srcu.Napokon je došao božanski trenutak i sada slobodno mogu pričati o deci,o predivnoj, predivnoj deci, koja blagosiljaju ovaj svet svojim prisustvom.

Dopustite mi da vas podsetim, da ništa na ovoj planeti nije statično i u ovom trenutku sva kraljevstva počinju proces transformacije. Same ćelije, atomi i molekuli, koje čine razne oblike života su u procesu transformacije, mutacije. Postaju atomi svetla i vibriraju na višoj frekvenciji od one na koju ste navikli. Ono što je nekad bio veoma dugotrajan i spor proces evolucije, danas se dešava velikom brzinom i pritom utiče na sve na ovoj planeti, uključujući i vas.
Odrasli, teške vibracije materije, na kojima ste vi odrasli, ustupaju mesto višim, svetlijim, sofisticiranijim nivoima . Ove vibracije su imale veliki uticaj na decu, koja su se počela inkarnirati 1990-ih godina i ja želim dati svoj komentar o toj deci. Ova deca, donose poseban dar svetu – posebni nivo ljubavi i uspomena, koje ne možete niti zamisliti.
Ona su sledeći talas učitelja na Zemlji. Ona su vrlo napredna bića svetlosti, koja su došla u radosnu službu Zemlji. Oni su vaša budućnost. Oni će vas voditi u predivni novi svet, koji vas željno očekuje. Dopustite im da vam pomognu. Ne prisiljavajte ih, da se uklope u vaše kalupe, jer ona ne pripadaju tamo. Oni dolaze sa novim otiskom šifriranim u čovečanstvu od prapočetaka. Ova deca nikad dosad nisu bila inkarnirana na zemlji. U stvari, nikad nisu bila inkarnirana nigde. Ovo je sasvim novo iskustvo za njih. Dolaze iz šeste dimenzije i nose sa sobom ogromno duhovno znanje.
U ova vremena, više nego ikad pre, bilo bi pametno, da vi koji ste roditelji i vi koji ćete tek to postati , da se setite, da vaša deca nisu vi. Na višim nivoima vašeg postojanja ste postigli dogovor, sa ovom decom, da ćete im dopustiti iskustvo Zemlje kroz vas. Želim ponoviti: oni dolaze kroz vas ali nisu vi.Svako od njih je poseban i dolazi sa svojim karakteristikama, sa svojim posebnostima i talentima. Ne očekujte, da će oni živeti vaše snove.
Mnoga od ove dece, koja se rađaju sada i koja se tek trebaju roditi će zbunjivati starije, jer oni dolaze sa definisanom misijom. Iako će zadržati za sebe mnoga svoja znanja, ipak će biti prikrivena. Vaš zadatak je da ih bezuslovno volite, da ih podržavate i da ih ohrabrite u njihovim istraživanjima , tako da otkriju svoj smisao, svoju misiju. Budite im adekvatan uzor.Ova bića trebaju više od hleba za život.

Deca više energije

Mnoga od ove dece će biti vrlo energična i vrlo uzbudljiva, jer nose drugačije neurološke veze u svojim telima. Zahtevaće mnogo ljubavi i razumevanja od svoje porodice i zajednice. Ova deca mogu biti odbačena od društva, jer su na neki način glasnici dolaska 6 vrste, Indigo vrste na vašu planetu. Oni su prethodnici bića veće dimenzije, koji tek trebaju doći.Ova deca će se u ranom uzrastu zalagati za duhovne istine i pokazati razumevanje za ovaj svet. Mnoga od njih će osećati potrebu za povlačenjem od sveta i društva u samoću , da bi bila sama sa svojim mislima. Oni će trebati određeno vreme samo za sebe. Na taj način će se "obnavljati". Ukoliko ne dobiju, to njima tako dragoceno vreme, svojim ponašanjem će vas prisliti i daćete im "time-out", mali predah.

Ponašanje u porodici

Kao roditelji, dobro ćete učiniti, ako proučite metafizičke studije. Vrlo je poželjno inicirati porodicu u meditaciju sa mekom i laganom muzikom u pozadini tokom koje, svaki član porodice može učestvovati u duhovnoj zajednici.Čak i mala deca mogu naučiti, kako da se centriraju.Jednostavna molitva i sjaj sveća, može uneti svetu atmosferu u porodicu .Budite kreativni i smislite ritual, u kom će svaki član učestvovati na neki način. Takođe, deca su svesna prisutnosti anđela.Ohrabrite ih da neguju svoje veze sa anđelima.Dozvolite anđeoskom kraljevstvu, da učestvuje u ovim čudesnim vremenima na Zemlji. Njihov je izbor da služe čovečanstvu- deci i odraslima.

Iskustvo snova

Poslušajte svoju decu, kad požele sa vama da dele svoje snove.Uprkos raširenom mišljenju, snovi su vrlo važni.Ovo su vremena, kad duša može komunicirati direktno sa ličnošću, bez mešanja ega.Mnoge informacije o prirodi i zemlji su prenesene na taj način i one utiču na preživljavanje inkarniranih duša.U snovima su mnoge lekcije naučene i dati su ključevi, koji pomažu otkrivanju mnogih tajni i rešenju mnogih problema.U snenom stanju budući događaji se ponavljaju, dajući nam priliku da iskušamo mnoge uloge u sigurnom okruženju.
S vremena na vreme, možete dobiti informaciju od svog deteta koja kaže : "ja sam već bio tu, već sam radio to".Mi to poznajemo kao "deja vu" fenomen u kom sećanje na iskustvo, koje smo prošli na nekom drugom nivou izlazi u svest i ponekad se čak igra sa nama. Iako je ovo vrlo česta pojava, može biti vrlo iznenađujuća ,kad neko prolazi kroz iskustvo menjanja psihičkih nivoa. Snovi donose poruku duše, a poruke se očitavaju kroz simbole.Zato je dobro, da čak i mala deca nauče jezik simbola, tako će lakše voditi sebe kroz svet snova.

Priroda

Ohrabrite svoju decu, da vole i poštuju prirodu, da osete zemlju, da posmatraju biljke i životinje, kako prolaze kroz cikluse prirode. Naučite ih da vole i poštuju svoje ljubimce.Ako je moguće, vodite ih u planine i preko velikih planinskih lanaca. Dopustite im da vide veličinu planete.Pitajte ih šta osećaju i vide, možda čak i čuju, jer oni neće videti, čuti i osetiti isto što i vi. Slušajte ih. Mudri su. Oni znaju da osećajni organi imaju više namena.Npr. oni mogu dotaknuti neki obojeni predmet, ne samo osetiti već i čuti zvuk boje .Dopustite im da vas nauče, tako da možete deliti njihovo oduševljenje.
Možda ćete i vi probuditi svoja čula.

Pojave

Morate znati da mešanjem donjeg astralnog stepena sa fizičkim stepenom, vaša deca mogu ugledati figure, oblike i druge pojave prolazeći kroz njihova energetska polja.Verovatnije je, da će deca, pre videti pojave nego njihovi roditelji, zato što oni imaju jako malo unapred stvorenih pojmova o tome, šta im je ili nije dopušteno videti.
Ove vizije postoje i mogu biti zbunjujuće ili zastrašujuće. Za one, koji vide ove pojave, to je znak pronicljivosti i mudro je da roditelji, koji ne vide ove pojave, polako otpuste ova iskustva.Ohrabrite decu, da pričaju o svojim iskustvima i podržavajte ih u njihovim osećajima, smejte se sa njima ili žalite sa njima, ali u svakom slučaju dopustite deci, da se izraze u vezi sa ovim viđenjima. Radite sa svojom decom, da predaju ove entitete u ruke anđela, a anđeli će ih odvesti na mesta kojima pripadaju.

Izvori zajednice

Kao roditelja, sigurno će vas vaša deca zbuniti svojim ponašanjem.Nemojte žuriti sa donošenjem odluka, jer vaša deca nisu luda. Njima ne treba psihijatar, koji će ih napuniti hemijskim mešavinama. Ako ste obeshrabreni i ne znate, kome da se obratite, da vam pomogne,potražite pomoć onih koji razumeju metafizičko i duhovno, i razumeju transmutaciju energije. Učitelje, koji vam mogu pomoći ,možete naći širom ove planete. Oni su se godinama pripremali, da bi mogli pomoći danas, u vreme velikih promena.
Njihov izbor je pomoći, zato ne bojte se i potražite ih. Najdraži moji, vrlo sam radostan, što vam prenosim ovu poruku i kažem vam,..dajte svojoj deci krajnju pažnju.
Naučiće vas mnogim znanjima, i blagoslovljeni ste njihovim prisustvom.
Dajte im svoju bezuslovnu ljubav.Blagoslovite ih.. Čuvajte ih jer oni su vaši učitelji.. Oni dolaze sa velikom ljubavlju, oni dolaze sa mirom, harmonijom,tolerancijom i radošću u svojim srcima.Da, dragi moji,..slušajte dobro jer oni nose znanje i mudrost za vas.
Sada se povlačim i prepuštam deci da pričaju o sebi.
Hvala Vam što ste me saslušali!





Adonai Sananda
Izvor: By Sananda and the Childre trough Carolyn Holtgrewe

Нема коментара:

Постави коментар