петак, 4. јун 2010.

PORUKA INDIGO DECI

DJWHAL KHUL SE OBRAĆA INDIGO DECI

Blagoslov tebi, Indigo dete! Putovao si kroz mnogo različitih nivoa (postojanja) i mnogih postojanja u tvojoj Zemlji i iza tvoje Zemlje. Ti si poput malog putnika kroz vreme. Ti si onaj koji zaslužuje počast i onaj kojeg treba negovati. Zato što si božansko dete. Ipak život na Zemlji nije uvek lagan za tebe. Ali tada si ti to odabrao. Ti si tražio da budeš prisutan na Zemlji u ovo vreme. I tražio si mogućnost donošenja određenog pogleda koji bi mogao biti dugačiji. Drugim rečima, pogled na Zemlji i perspektiva mnogih koji ovde žive, što mnogi očekuju od tebe i što neki žele od tebe , NIJE tvoj pogled. Zar nije tako? Ti imaš drugačiji dar za Zemlju. Ti si Indigo Dete.

Ne smeš biti indigo dete kao neki drugi; ti si varijacija, jer oni nisu svi jednaki. Možda si doneo indigo potrebu za istinom i indigo potrebu za lepotom. Možda si doneo indigo senzitivnost koja jedino želi biti u ljubavi. Ona želi širiti ljubav i stvarati ljubav. Možda si doneo umetničku percepciju Indiga. Ili čak Veliku Inteligenciju i Duboku naučnu Kalkulaciju Indiga koji je kod kuće okružen kompjuterima.
Postoje stvari koje trebaš učiti i postoje stvari koje trebaš poučavati.
To te ne čini boljim od bilo koga. Niti je bilo ko drugi bolji od tebe. Svi su od BOGA. To je poput velikog vrta. Mnogo cveća raste u tom vrtu. Seme koje širi tvoj pojedinačni cvet došlo je izdaleka. I sada je posađeno u vrtu Zemlje. I znaj da si za sada na pravom mestu jer si ovde. Postoje stvari koje trebaš učiti i postoje stvari koje trebaš poučavati. Trebaš biti ovde. Stoga nemoj trošiti svoje vreme sanjareći o odlasku. Zbog toga što u tvojim snovima i vizijama možeš načas opaziti druge svetove. To su svetovi u kojima si živeo. Ali to ne znači da je greška što si došao ovde. Jer došao si ovde otvoriti srce. Čak i ako je to prilično jedinstven put, iz perspektive nekih na Zemlji.
I ja ti neću reći sve stvari koje ćeš raditi. Ti si cvet koji raste na vinovoj lozi. A šta to znači? To znači da ti rasteš omotan sa drugima. Postoje drugi koji će doći i koji će ti se pridružiti. I vi ćete rasti zajedno. I ti ćeš pronaći ostale koji su poput tebe. I tada se nećeš osećati tako sam.
Jer ti si došao graditi novo društvo.
Duboko u sebi ti znaš zašto si došao, jer tvoje srce zna. Ti si došao zasaditi Novu Vrstu Bića. I to ide protiv zrna tvog društva. Jer ti si došao zasaditi novo društvo.
Došao si kako bi postao graditelj novog pogleda i novog društva. To je kao da postoji prizma a ti si došao ispolirati jednu od boja u prizmi. Ali ja ti kažem iz razloga kako bi ostvario ono zbog čega si došao – tvoj posao – tvoj dar – važno je da poštuješ druge boje u prizmi. I važno je da dosegneš određeni balans u svom svetu, kako bi te drugi mogli slušati. I kako bi mogao učiti o mnogim stvarima. I kako bi TADA mogao doneti svoj vlastiti dar, a ostali će te slušati. Jer oni te neće uvek razumeti, ali kada ti razumeš, kroz brbljanje, možda ćeš reći, malo od svih tih stvari koje su njima bitne, tada ćeš ih dovesti sebi, bit ćeš omiljen i tada te se neće bojati. Tada neće biti odbačeni. Doći će ti bliže. I tada će moći videti tvoj dar. I te stvari koje kreiraš, moći ćeš deliti sa njima, jer se nisi odvojio od njih.
Važno je da naučiš ponešto o svakome. Zato si u školi.

Ne smeš se odvojiti od drugih, već da doneseš Dar Jedinstva i Zajedništva. Možda si zlatna nit. Ali ima i niti koje su srebrne, zelene, sive i niti koje su bele. Ti si došao uzeti iglu i ujediniti sve niti. A ne biti nadređen ili podređen Ili prestati slušati svoje srce. Ali sa ciljem kako bi dosegao srce i uho, kako bi drugi videli tvoj rad i slušali te, važno je da naučiš ponešto o svakome. Zato si u školi.
Ti si već došao sa darom I imaš svrhu. A to je da obnoviš lepotu na Zemlji. Da obnoviš srce. I da držiš fokus na Božanskoj Ženstvenosti. A Božanska Ženstvenost izvire iz tebe kao fontana. Mnogo lepote i mnogo izliva harmonije, jer ti si sav od harmonije i ljubavi. I tamo gde nema harmonije, ti to ne razumeš. I tamo gde nema ljubavi, ti ne želiš biti. I kad nešto nema smisla u tvom srcu, tvoj um želi otići i ne biti tamo. I zato su snovi toliko snažni unutar tebe. I zato je snaga ljubavi toliko snažna unutar tebe. Ali kako bi tvoje stablo naraslo i ojačalo te izgradilo tvoje lišće i grane da donesu cvetove, važno je, pošto si usađen u tlo Zemlje, da razumeš nešto o Zemlji. Zato si u školi. Da razumeš nešto o stvarima sa kojima ne bi odabrao biti za dugo vreme. I naučiš nešto o tome. Zašto? Kako bi mogao pričati sa mnogo ljudi. Kako bi mogao voleti mnogo ljudi. Kako bi mogao deliti svoje darove s njima i učiti iz njihovih darova. A to ne znači da ćeš izgubiti dar koji si doneo.
Ti si drugačiji, ali si takođe isti.
Ti si drugačiji, ali si takođe isti. Jer sve je ujedinjeno. To što je stvorilo Sve. Svaki cvet, svaku pticu, svaku planetu, svaki svemir, svakog malog psa I malog čoveka I malog anđela. Stvoritelj Svega je stavio nit Jedinstva kroz sve kako bi se sve kretalo zajedno. Na tvojoj Zemlji, nije lako videti te niti. Čine se nevidljive, ali nisu. Sve je ujedinjeno.

Stoga te molim, Indigo Dete, molim te da poštuješ i voliš sebe.
Stoga te molim, Voljeno Indigo Dete, molim te da poštuješ i voliš sebe i znaj da si poštovan na Nebu, I da ćeš biti poštovan na Zemlji. I tamo je takođe jedinstvo! Nebo i Zemlja su uistinu jedno. Sve je zaista povezano. Zemlja je kao takva pomalo škola. Možeš ponekad ne voleti školu i Zemlju. Ali molim te da je poštuješ. Znaj da je Ona živa. Ona nije samo velika lopta po kojoj hodaš. Ona je živa. Svaki njen mali deo. Baš kao da hodaš na Njenom Velikom Telu, Ona je svesna i Ona raste. I Ona je, u jednom smislu, u Njenoj vlastitoj školi razvoja, širenja. Ona se vrti kroz svemir i čini mnoge stvari. I ona te štiti. I ona je jedna od tvojih majki, jer te hrani. Njene vode ti daju piće. Tako, molim te, Ljubljeni, poštuj svoje srce jer je puno. I jednako tako poštuj svoj um. Jer je pun. Oni idu zajedno. Um sledi srce; neka um drži korak sa srcem.
Izvor:

Through Wistancia
Excepted from, The Master Djwhal Khul’s Message to the Indigo Children on the Seven Major Rays of Creation

1 коментар:

  1. ‎"Ti si drugačiji, ali si takođe isti...Ne smeš se odvojiti od drugih, već da doneseš Dar Jedinstva i Zajedništva... ", tj. pokazi svojoj zajednici kako svet moze biti lep i iz drugog ugla posmatranja.

    To je to... hvala Khul... :)

    ОдговориИзбриши