четвртак, 18. март 2010.

TALASI NOVE DECE

tor Qala


Blagoslovi od Jednog Srca

Sada sa vama delimo ljubav iz srca Božanstvene Majke, dok vam dajemo ovu bezuslovnu ljubav kroz vas i oko vas. Prodiremo u vaše okruženje i delimo ovu ljubav kroz energiju u vama i oko vas. Koračamo napred, da bi vas podržali u vašem putovanju. Mi smo Anđeli i Arhanđeli. Mi smo krilati izaslanici koji su odabrali spajanje sa Jednim Srcem, kako bi pomogli drugima na njihovom povratku kući otvorenim srcem. Mi se brinemo za Zemlje i onu vašu dečju prirodu, koja je u vama I koja zove se duša.

Sada vam donosimo eliksire i tražimo da ih primite kroz dah. Dišite duboko sa nama i dopustite svima da se opuste i da vas negujemo, dozvolite svojoj duši da se opusti u vama. Dok primate ove eliksire, nudimo vam razumevanje, koje bi vam moglo pomoći da primate kroz najveću dobrobit za vaše biće. Nudimo vam ovo u formi objašnjenja i veze sa Arhanđelskim zracima.

To su zraci koje donose rođenje nove dece na Zemlju i dolaze u raznim bojama. Mi smo tu, da vam pomognemo da razumete i primite ove zrake, jer ovi zraci sadrže isceljujuću i konfiguracionu energiju za sve duše na zemlji. Nudimo vam sledećih jedanaest zraka, da vam pomognu i kako ih budete čitali jednu po jednu, one će početi da teku kroz vas. Voljeni, znajte da svaki od ovih zraka, nosi u sebi celu porodicu duša – veliku podlogu za novu decu.

Prvi zrak, koji vam želimo opisati je Beli Arhanđelski Zrak, koja rađa Kristalnu Decu. Ovaj tok počinje teći kroz vas, čisteći vas i otvarajući vas prema beloj svetlosti Božjeg duha, koji živi u vama. Dišite dok primate ovaj zrak, kao podsticaj da se dublje otvorite vašoj Božanskoj Prisutnosti. Dišite dok je Anđeli i Arhanđeli pretaču, kroz vaše biće i usredsredite se na duboko disanje. Dok se punite sa njim, pošaljite ga svôj Kristalnoj deci,koja su već na Zemlji i onoj koja tek stižu. Kristalna deca dolaze na Zemlju, da povežu sva bića ,direktno sa Božanskim duhom i da pročiste, preporode, obnove i regenerišu Zemlju.
Ona dolaze iz dalekih prostranstava, iza zvezda, koje vidite na nebu iznad vas. Ona dolaze iz prostranstva geometrije i upravo je geometrija ta,koja predstavlja vrata koja im omogućavaju, da sami sebe upoznaju. Svako od ove Kristalne dece ima moć da prekonfiguriše sve prema Svetoj geometriji, odnosno božanskom uzorku. Ona mogu ponekad biti emocionalno neuravnotežena, ako njihova okolina ne može držati vibraciju svetog prostora oko njih. Njima je stvarno potreban sveti proctor, da bi mogli boraviti na Zemlji.
Oni su telepate i komuniciraju kroz unutrašnje sfere misli i kroz telo, bez svetog prostora oni imaju tendenciju da poprime emocije i misli svih bića oko sebe. Zbog toga njihova duša, često više ne želi biti na Zemlji. Beli Arhanđeoski Zrak je taj koji im pomaže, a i vama, da zadržite vezu sa svojom unutrašnjom BožanskomPrisutnošću. Dišite duboko,primite ga ,ispunite se i onda je pošaljite svôj Kristalnoj deci na Zemlji i onoj koja tek stižu. Ovo će stvoriti vezu između vas i njih a njima će isto tako, značajno pomoći, da postanu svesni svoje misije na Zemlji.

Drugi zrak, koji vam želimo opisati je Arhanđelski Zrak Akvamarin boje, koji donosi Delfinsku decu. Ovaj zrak podstiče sva bića, da stvaraju atmosferu i grupnu svesnost najvećeg potencijala za sva bića. Ovaj zrak podstiče sva bića, da se povežu sa svojom duhovnom porodicom i usmere energiju na grupne projekte i stvaranja. Ovaj zrak takođe podstiče viši um i telepatiju da se probudi unutar bića. Dišite i dok primate ovaj zrak, otvarate se prema svojoj duhovnoj porodici i grupnoj kreaciji na jedan sveti način. Dišite, dok ga Anđeli i Arhanđeli prelivaju kroz vaše biće i usredsredite se na svoj dah, da vas skroz ispuni. Dok se tako ispunjavate ovim zrakom, pošaljite ga svôj Delfinskoj deci na Zemlji i onoj koja dolaze. Ova deca nose energiju nove organizacije kroz igru, zabavu i grupnu povezanost. Oni imaju sposobnost da pomognu svima, da osnuju nove oblike organizacije i upravljanja energijama, koje sadrže svetlost, radost i koje teku jednostavno i graciozno. Oni ne ulažu svoju energiju u ništa što ne teče jednostavno i graciozno, jer im to nije u prirodi.
Ako se nađu u nekoj okolini, u kojoj ih uče, da se moraju boriti, ova deca će se pobuniti i često će naći neko drugo mesto, daleko od nasilnih energija. Nasilje im nije u prirodi, ni borba u bilo kom obliku. Ovoj deci je potrebna okolina bez borbe i nasilja, a ako je nešto od toga prisutno, oni će se izolovati od svih ostalih. Ovaj zrak im daje podršku i pomaže da poboljšaju vezu sa svojim prirodnim tokom energije, i podsticaće sve ostale duše, da se više usklade sa gracioznošću i jednostavnošću u životu. Oni imaju dar potpune predaje za celo čovečanstvo.

Treći zrak, koji vam želimo opisati je Arhanđelski Zrak Duginih boja, koji donosi Duginu decu. Arhanđeoski Zrak Duginih boja podstiče sva bića na Zemlji, čija je svesnost otvorena prema božanstvenoj moći Božje Prisutnosti ili božanskom biću na Zemlji. Dišite i dok primate ovaj zrak, on vas podstiče, da se otvorite prema vašoj moći i božanstvenosti. Svako od ove dece ima prekrasan dar, koji im omogućava, da prihvate sva bića kao jedno i da vide sva bića kroz Božje oči. Njihova uloga je da pomognu drugima, da vide sebe kao uzvišenu manifestaciju Svega Što Postoji i da vide sebe kroz Božje oči.
Dok primate ovo, pomozite svojoj duši da vidi sebe, kao uzvišenu i primi ovaj božanski eliksir. Dišite i ispunite se tim, dok se ne počne prelivati a onda je pošaljite svoj Duginoj deci na Zemlji i onoj koja tek dolazi. To će im pomoći da osete podršku onih na Zemlji. Ova deca se još nisu nikada inkarnirala u ljudskom telu i potrebna im je velika pomoć,da nauče kako boraviti u fizičkom telu. Važno je da se prepoznaju i da im se pruži podrška, jer bez fizičke podrške u svom životu, isključiće se od svojih darova,onoga što stvarno jesu i prestaće gledati kroz Božje oči.
U ovom slučaju, najčešće počinju gledati kroz oči svojih roditelja ili osobe koja im je najbliža i izgube u potpunosti vezu sa svojom pravom prirodom. Ovaj zrak ima moć da to ispravi i upravo je onaj eliksir koji im treba.

Četvrti zrak, o kome vam želimo govoriti je Arhanđelski Zrak Breskvine boje, koja donosi Alkyonsku decu. (Alkyon – najsjajnija zvezda u galaksiji Pleiade nap.a.) Ovaj zrak pomaže svim bićima, da upoznaju Božansku istinu koja je u njima i da se usklade sa svojom Božanskom Prisutnošću. Alkyonska deca dolaze kroz Alkyonski portal Pleiađana i kroz ovaj zrak se rađaju na Zemlji. Dišite i dok primate ovaj zrak, on vam na sveti način pomaže, da se otvorite prema uzvišenoj istini.
Dišite i dok je Anđeli i Arhanđeli prelivaju kroz vaše biće, usredsredite se na svoj dah, dok se u potpunosti ne ispunite. A onda ga pošaljite svoj Alkyonskoj deci na Zemlji i onoj koja dolazi. Ova deca su uzvišeni čuvari podataka, koji imaju predivnu sposobnost da znaju istinu o drugima, na duševnom nivou i da znaju, koji je najveći potencijal nekog bića. Ona često nose u sebi veliku mudrost i odraslima mogu dati jednostavne odgovore, u smislu poznavanja Božanske istine, o tom biću ili nekom delu njegovog života. Ovaj zrak takođe pomaže ovoj deci, da vide svoju istinu, jer ako im njihova okolina ne pruža podršku i ne prepozna njihov dar, oni će se često povući u sebe i tada će osećati neverovatnu usamljenost.
Ovaj zrak snažno ispravlja sve ovo i usmerava ove duše na pravi put. Ovoj deci je potrebna okolina ,u kojoj su svi oko njih iskreni i govore istinu, jer ako to nije slučaj, ona će se povući u sebe.

Peti zrak, o kom vam želimo pričati je Zlatni Arhanđelski Zrak, koja donosi Zlatnu decu. Ovaj zrak aktivira Hristovu svest u svima. Ova deca dolaze iz prostranstava iza svih sunâca, uključujući i Veliko Središnje Sunce, rađaju se na Zemlji kroz sva sunca. Ova deca su nosioci Hristove svesti i imaju prirodnu sposobnost, da ispoljavaju Hristovu svest i sadrže tri Hristove osobine; bezuslovnu ljubav, oproštaj i preobraženje. Ovaj zrak donosi ove osobine i aktivira Hristovu svest u svim bićima.
Dok dišete, primetićete tok ovog eliksira i zrak koji dopušta Hristovoj svesti u vama, da se još dublje otvori. Dok činite ovo, ispunite se, kroz svaku čakru vašeg tela i pošaljite ovaj eliksir svôj Zlatnoj deci na Zemlji i onoj koja tek dolaze. Oni često imaju problema, kad im njihova sredina ne dopušta da budu ono što jesu. Kad su ova deca u okolini, koja sadrži stare energije, kao nabacani nameštaj, stare stvari (vezane za stare uspomene) ili bićima u kući, koja ne mogu nastaviti dalje… oni imaju potrebu da prerasporede okolinu i često će nešto i razbiti ako treba, samo da se promena dogodi.
U suprotnom, oni će se zatvoriti u svoj svet i udaljiće se od svojih roditelja. Ovaj zrak može pomoći u njihovom osvešćivanju, ako dolazi kroz kuću može doneti novu, svežu energiju. Vrlo je važno za ovu decu, da nemaju oko sebe nabacane stvari, kao što je važno i za odrasle oko njih koji podržavaju Hristovu svest, da ni oni nemaju nabacanih stvari oko sebe.

Šesti zrak, koji želimo podeliti sa vama je Srebrni Arhanđelski zrak, koji donosi Mesečevu decu. Ovaj zrak podstiče sva bića, da se otvore prema božanskom putovanju kroz nepoznato. Dok dišete, donosimo vam ovaj zrak u zlatnom snopu punom srebrne esencije i počinjemo vas ispunjavati sa njim. Dišite sa nama, primite ovo i dozvolite da se prelije kroz vas, okrenite se tako, svemu nepoznatom, otvorenog srca. Dišite i ispunite se a zatim, pošaljite to svôj Mesečevoj deci na Zemlji i onoj koja dolaze. Ona koja su na Zemlji i ona koja se vraćaju na Zemlju, dolaze kako bi podsticalii svâ bića, da se otvore prema nepoznatoj i božanstvenoj misteriji života.
Ova deca imaju veliku veru i prenose svoju energiju lako i bez plana, kroz svoj um. Njih snažno vodi jedna aktivna inteligencija, koja postaje deo njihovog intuitivnog uma. Oni su često vrlo kreativni ,bez kreativnog toka u svom životu ili kreativne okoline, nemaju u šta usmeriti svoju energiju i onda postaju strašno frustrirani i ponekad ljuti zbog nevažnih stvari u životu.
Za njih je vrlo važno, da imaju kreativnu okolinu, koja im omogućava da rade bez plana, da jednostavno slede slobodan tok stvaranja. Ukoliko to nije slučaj, ove duše često imaju previše unutrašnje vatre a nemaju je kuda usmeriti, pa jednostavno „eksplodiraju“ emocionalno i mentalno, umesto da se kreativno izraze. Srebrni Arhanđeoski zrak im omogućava lakši dolazak na svet i uzemljuje ih kroz stvaralačku okolinu.

Sedmi zrak, koji želimo podeliti sa vama je Dijamantni Arhanđelski Zrak, koja donosi Dijamantnu decu. Ovaj zrak pomaže svim bićima, da se otvore prema Jednom Srcu, kroz jasnu vezu sa energijom Božanstvenog Oca. Ovaj zrak pomaže svim dušama, da se otvore prema božanstvenoj muškosti i svim muškarcima. Ova deca su ovde zbog muškaraca, da podstiču sve duše, da prigrle muškarce na Zemlji i mušku energiju u svima. Svako od njih ima u sebi istinsku muškost a njihova uzvišena muškost je već, na više nivoa, povezana sa njihovom Božanstvenošću.
Ova uzvišena deca unose zaigranost u mušku energiju i donose novu mušku energiju na Zemlju – energiju jasnoće, organizacije i zaigranosti. Dišite i dok primate ovaj božanstveni eliksir, njegov snop se pretače kroz vas i podstiče vašu vlastitu mušku energiju, da se uskladi sa Božanstvenošću u vama. Dok dišete, i ispunjavate sebe, podmlađujete svoju mušku energiju. Mnoga bića dolaze, da vam daju podršku dok šaljete ovaj eliksir ,svôj Dijamantnoj deci na Zemlji i onoj koja tek dolaze rođenjem.
Dok ga primaju, osećaju se podržanim, da budu ono što jesu na Zemlji. Ovoj deci treba okolina, koja će im omogućiti da ispoljavaju energiju Božanstvenoga Oca i roditelje koji će ih podržavati, da neguju ovu unutrašnju mudrost.

Osmi zrak, o kom vam želimo ispričati je Smaragdni Arhanđelski Zrak, koji donosi Smaragdnu decu. Ovaj zrak podstiče sve duše, da prigrle i da se otvore prema energiji Božanstvene Majke. Ovaj zrak pomaže pri stvaranju nečije nebeske ličnosti i pri uzemljenju u zemaljsko telo. Ovaj zrak podstiče otvorenost prema novom rađanju i prema završetku starih ciklusa u životu. Dišite i dok primate ovo, Arhanđeli i Anđeli vas ispunjavaju ovim eliksirom.
Dišite i dopustite da proteče kroz vas, da vam alhemijsko poravnanje pomogne da završite stare cikluse i otvorite se prema novima. Smaragdna deca, takođe, pomažu vama i svim ostalim bićima na Zemlji, da uđu u nove cikluse i završe sa starima. Oni u sebi drže prirodnu ljubav, koja podstiče druge, da budu ono što jesu i da prepoznaju cikluse u životu. Oni su stari mudri čuvari znanja životnih ciklusa i ako ih njihova okolina ne podržava, da se menjaju sa sezonama i kroz svoje starosne cikluse, oni se mogu pomaći iz svog ciklusa. Njima je važno da borave u okolini, koja se menja sa godinama i godišnjim dobima, jer u suprotnom imaju tendenciju da malo polude.
To izgleda poput tornado, koji projuri kroz njihovo biće, oni izgube sposobnost komunikacije i rade pomalo lude stvari, koje nemaju smisla. To je deo u njima, koji pokušava da izbalansira energije i ponovo pokrene cikluse. Pošaljite svoju ljubav i ovaj zrak njima, bez obzira gde se nalazili na svetu i prema onim portalima, koji ih donose na Zemlju.

Deveti zrak, koji želimo podeliti sa vama je Biserni Arhanđelski Zrak, koji donosi Bisernu decu. Ovaj zrak donosi mekoću, nevinost i čisto srce koje otvara bića. Ovaj zrak je prepun Arhanđeoskih šapata i mekih negujućih dodira. Ovaj zrak pomaže svim bićima, koja su ultra-osetljiva da se osećaju negovanima. Dišite i dok ga primate kroz svoje biće dozvolite sebi, da protiče kroz vas i da neguje najosetljivije delove vašeg bića. Dok se ispunjavate ovim zrakom, dozvolite mu da se proširi prema spolja i pošaljite ga svôj Bisernoj deci na Zemlji i onoj koja dolaze. Ova deca su ultra-osetljiva i na njih, psihičko stanje Zemlje, ostavlja duboki trag.
Njihova uloga je da donesu ljubav i sigurnost na psihički nivo Zemlje. Oni su telepate i imaju nadprirodne sposobnosti i povezani su sa svima na Zemlji. Njihova okolina mora biti vrlo sigurna, jer bez te sigurnosti ,osećaju se odvojenima od ljubavi, a kad se to dogodi ,čuju sve misli svih bića na Zemlji. To im onemogućava, da se fokusiraju i budu mirni i tako se kod njih stvara hiperaktivnost. Ako nisu na sigurnom mestu, oni će često napustiti svoje telo do neke određene mere, jer im je previše teško biti potpuno u svom telu. Ovaj zrak im pomaže da se vrate u telo i da pročiste misli i da otvore ponovo svoje srce.
Do toga, može doći samo ako su u sigurnoj okolini u kojoj je sigurnost prioritet. Ova deca često pomažu dušama, koje imaju poteškoće na psihičkom nivou Zemlje, preuzimaju ulogu neke vrste vodiča. Ovaj zrak im pomaže, da budu ono što jesu i u svakom trenutku ga mogu prizvati da im pomogne.

Deseti zrak, koji želimo podeliti sa vama je Ružičasti Arhanđelski Zrak, koji donosi Ružičastu decu. Ovaj zrak pomaže svim bićima ,da iskuse ljubav prema sebi, kao i bezuslovnu ljubav prema drugima i stvara ljusku od ljubavi oko duše. Ukoliko se ova ljuska razbije, na bilo koji način, bilo kroz iskustvo porođaja ili traume u detinjstvu, radeći sa ovim zrakom, možete tu ljusku ponovo zalečiti. Ukoliko ljuska nije cela, gotovo je nemoguće za dušu, da oseća ljubav prema sebi i bezuslovnu ljubav prema drugima istovremenu.
Ružičasta deca imaju vrlo snažnu ljusku ,sa kojom se rađaju i koju je vrlo teško razbiti. Ukoliko ih okolina ne podržava, ne daje im ono što trebaju, često počinju gušiti ,one oko sebe i tada se ponašaju zaštitnički, jer njihov prirodni tok bezuslovne ljubavi postaje zaštitnička ljubav. Ako ova deca odrastu, u okolini u kojoj nemaju dovoljno ljubavi i podrške, ponekad se fokusiraju na probleme, koje vide oko sebe i ulažu svu svoju energiju u zaštitu tih energija od bilo kakvih smetnji. Oni po prirodi imaju ljubav za sve. Bez ovog toka oko sebe, oni kompenzuju svoja osećanja,tako što guše sve oko sebe. Dok sada udišete, mi vam donosimo ovaj zrak, da se ispunite i da protiče kroz vas.
Udišite duboko, primite ga i dopustite, da vas ispuni , da vam popravi i očvrsne vašu ljusku. Nakon što se ispunite, pošaljite ga svôj Ružičastoj deci na Zemlji i onoj koja dolaze. Dok to činite, povezaćete se sa njima i tada im poželite dobrodošlicu.

Jedanaesti zrak, o kom vam želimo pričati je Ljubičasti Arhanđeoski Zrak, koji donosi Ljubičastu (Indigo op.a.) decu. Ovaj zrak podešava i aktivira spiritualni fokus i disciplinu svih bića. Sve duše, koje koračaju ovim putem idu najpre snažno a često su duhovni vodiči drugima. Ovaj zrak postiče sva bića, da se otvore prema svojoj spiritualnosti i da ojačaju svoju vezu sa Bogom kao i svoj put. Dišite i primićete ovaj eliksir, koji će vam pomoći u učvršćivanju veze sa vašim spiritualnim putem, fokuso, disciplinom u životu i vašom spiritualnom slobodom i jedinstvenošću. Dok se punite ovim, otvorite se potpuno prema moći, koja je u vama i opustite se, sa svojom jedinstvenom spiritualnošću. Ispunite se ovim zrakom i pošaljite ga svôj Ljubičastoj deci na Zemlji i onoj koja se tek probijaju.
Ova deca imaju spiritualna znanja i donose nove inspiracije, kako bi podstakli druge, da dožive duhovnu slobodu na Zemlji. Njima najčešće treba fokusirana okolina i ona sa jasnim vodstvom. Ukoliko to nije slučaj, ova deca često osećaju potrebu, da sami usmeravaju druge oko sebe, kako bi zadržali ravnotežu energija. Ova deca će često usmeravati svoje roditelje i ako ih ne poslušaju, postaviće se kao control-freak jer njihov temperament je takav, da, ako nema vođstva u okolini. njihove emocije će biti neuravnotežene.
Ovaj zrak pomaže njihovom srcu, kao i svima ostalima, da jasnije vide svoj put i da primaju vođstvo direktno od unutrašnjeg Boga. Iznad je kratki opis i veza prvih 11 duhovnih porodica od 77 grupa koje ću opisivati. Ovih 77 grupa žive u grupnoj svesti i svako u duhovnoj porodici je povezan sa svakim. Drugim rečima, sva Delfinska deca imaju snažnu međusobnu energetsku vezu kroz grupnu svest.
Ne samo to, nego isu sva Delfinska deca povezana sa ostalih deset grupa, koje sam spomenuo, jer svaki od 11 grupa, o kojima sam pisao, ima grupnu povezanost.

Ovih jedanaest grupa dece dele međusobnu vibracijsku povezanost i lako se usklađuju, zbog toga ćete često pronaći Delfinsku decu sa Ružičastom decom ili bilo koju od ovih vrsta, kako se mešaju međusobno, na dečjim igralištima u kućama ili raznim ekipama. Ova deca nisu samo mala deca, već ima i onih starijih, srednjoškolskog uzrasta. Informacija koju vam dajem, odnosi se na prošle 22 godine i na sledećih 9. To je informacija, koju mi pružaju Božanstvena Majka, Anđeli i Arhanđeli.

Ovih jedanaest grupa se smatraju prvim talasom nove dece i oni su se počeli rađati pre 22 godine. Kroz taj period, deca iz svih ovih grupa, su se usidrila na Zemlji, no Kristalna deca se nisu počela masovno rađati do pre pet godina.Drugim rečima, kroz protekle 22 godine uvek je bilo Kristalne dece, ali bili su retkost. Treba znati, da su mnoge danas odrasle osobe, povezane sa nekim od ovih grupa, jer su se Indigo, Ružičasta i Zlatna deca rađali i pre puno više godina, ali opet, puno ređe nego danas.

Ako želite znati,da li vaša deca pripadaju jednoj od ovih grupa, možete pozvati Arhanđela Mihaela i Majku Mariju i zatražiti njihovu pomoć. Ukoliko je to Božja istina, biće vam tri puta potvrđeno kroz duh, ako je dete povezano sa jednom od ovih grupa.

Ovih jedanaest navedenih duhovnih porodica ima slične potrebe u svom životu. Tokom sledeće godine, podeliću sa vama drugih jedanaest duhovnih porodica od Arhanđelskog zraka, i dve grupe od po jedanaest porodica nove dece Anđeoskog zraka.Te dve grupe, od po jedanaest porodica nove dece su og Galaktičkog zraka. Svaka od ovih duhovnih porodica ima svoje različite potrebe okruženja, lične potrebe i potrebe na nivou grupne svesti. Isto tako, svaka grupa ima zajedničke vrste sposobnosti i karakteristika. Tokom sledeće godine, svaki mesec ću opisati jednu od ovih 11 grupa i informacije o njihovim potrebama, sposobnostima i zracima koje ih donose.

Obe ove grupe imaju dve zajedničke osobine. Prva se odnosi na njihovu sposobnost, da se usklade sa čovečanstvom i sa njegovom dušom. Drugim rečima, sva ova deca imaju sposobnost, da se povežu direktno sa dušom bilo kojeg čoveka, osete njeno stanje i komuniciraju sa njom telepatski. Zbog toga, oni teško mogu ostaviti nekog na miru, ako osete da ima probleme. Oni duboko osećaju, kada druge duše pate i to utiče na njih. Ne mogu se isključiti iz toga, ako osete da tim dušama niko drugi ne pomaže. Drugim rečima, ako se jedno od ove dece, nalazi u okolini u kojoj postoje bića, koja niko ne podržava, oni će sebe pretvoriti u sistem podrške za njih. Takođe, ova deca trebaju i sami podršku, koja bi im pomogla da prepoznaju svoj dar. Oni će uspostaviti odnos sa dušama u nevolji, unutar svojih zemaljskih porodica i škole.Svim dušama, koje se nalaze u okolini. Ta deca su visoko osetljiva i vrlo duhovna, ali nisu ona duhovna deca, koju mnogi opisuju na Zemlji. Oni osećaju kroz svoje telo više nego kroz direktan kontakt u mentalnoj okolini.

Druga osobina, koja je zajednička ovim dvema grupama je njihova sposobnost, da budu prirodno optimistični i pozitivni. Ovo je karakteristika koju svi imaju, iako je na različiti način ispoljavaju, to je snažna komponenta u vibraciji njihove duše. A najviše dolazi do izražaja onda, kada se u okolini pojavljuju stres i napetost. Oni se udaljavaju od stresa i preusmeravaju energiju u snažni izvor života. To je njihov način komunikacije sa drugim dušama, da se ne mešaju u stres i napetost, već da se ponašaju prirodno pozitivno, što donosi povratak izvoru života.
Ako se nalaze u okolini sa negativnim duševnim sadržajem, gde duše sadrže velike količine negativnosti u sebi, svaka od ove dece će im spontano pokušati pomoći, ali će imati velikih poteškoća zbog samog tog negativnog sadržaja. Obično će pokušati da komuniciraju i ako ih ne poslušaju a okolo se nalazi negativna energija, to će se biće u budućnosti truditi, da ih potpuno izbegava jer ne žele primiti negativnu energiju. Zbog toga mogu prestati da komuniciraju sa svima oko sebe, jer njihova srca uvek žele pomoći svim dušama. Ovih jedanaest porodica, svi imaju potrebu za izbegavanjem negativne energije. Ukoliko to ne bi činili, cela njihova životna konstitucija bi bila ugrožena.

Ne samo, da ovih jedanaest porodica, ima zajedničke elemente potreba i darova, već i pojedine grupe unutar porodica, takođe ima zajedničkih elemenata. Oni se dele u tri grupe. Kristalna, Delfinska, Dugina i Alkyonska deca imaju zajedničku potrebu ,za izdvajanjem u svoj vlastiti prostor, kako bi integrisali sve što se događa u njihovom životu. Oni imaju potrebu, da ponekad budu sami i ako im se to ne omogući, postaće introvertni ili ekstrovertni, na jedan neuravnoteženi način, koji nije za njihovo najviše dobro. Zlatna, Mesečeva, Dijamantna i Smaragdna deca imaju zajedničku potrebu da stvaraju u zajedništvu sa veseljem i srećom.

Ako ne postignu potreban nivo zajedništva, u stvaranju sa drugima, osećaće se isprazno, bezvredno i neispunjeno u svom potencijalu stvaranja. Oni imaju potrebu da stvaraju u zajedništvu, a ne sami, jer je to deo onoga što oni jesu. Biserna, Ružičasta i Indigo deca imaju zajedničku potrebu za primanjem energije od majke Zemlje, energiju koja ih redovno obnavlja. Ukoliko ne prime tu energiju od majke Zemlje, osećaće se odsečenim od ženstvene energije i osećaće da nisu-negovana. Ova deca se lako izgube u ovom slučaju i postanu zbunjeni i nejasni u svojoj komunikaciji. Kroz njihovu redovnu vezu sa majkom Zemljom preko stabala, njihove energije će se spontano regenerisati i pomoći im da ostanu pribrani i komuniciraju smisleno.

Svako od ove dece ima dušu o kojoj se brine Božanstvena Majka. Ona ih blagosilja, i vas takođe, sa svojom ljubavlju, i traži od svakog od vas, da budete svesni ove nove dece i njihovih potreba i darova i da ih podržavate, da budu ono što jesu tu na Zemlji. Ona stavlja kristalni cvet u vaša srca i traži od vas da primite ovih jedanaest Arhanđelskih zraka, koje donose duše ove dece na Zemlju, kako bi vam pomogli u vašem sopstvenom procesu isceljenja i usklađivanja.

Blagoslovi svakom od vas.
Neka vam ovo zaista pomogne.


Qala i Arhanđeli

Нема коментара:

Постави коментар